Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: «Πρόβλημα ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ», αλλά ζούν το έρωτα τους...

   “Δύσκολες αλλά γόνιμες είναι οι κοινές επιχειρήσεις Ρωσίας και Τουρκίας στο Καραμπάχ”, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού. Η...



  




“Δύσκολες αλλά γόνιμες είναι οι κοινές επιχειρήσεις Ρωσίας και Τουρκίας στο Καραμπάχ”, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ… “Φυσικά το εμπόδιο είναι ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Αποτελεί μοναδική εμπειρία η συνεργασία μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ με μια χώρα μη μέλος”, είπε ο Σοϊγκού.

“Βρήκαν όμως κοινό έδαφος, δρουν από κοινού, εκτελούν κοινές επιχειρήσεις, αναζητούν συμβιβασμούς και βρίσκουν λύσεις”, τόνισε. Ο Ρώσος ΥΠΑΜ χαιρέτισε ακόμα την δημιουργία ζωνών αποκλιμάκωσης στην Συρία.

“Ρωσία και Τουρκία περιπολούν μαζί, μάχονται κατά των τρομοκρατών, δρουν στον εναέριο χώρο, ελέγχουν τα περάσματα και ενεργούν για τους πρόσφυγες”, υποστήριξε και τάχθηκε κατά της επιβολής από “ορισμένους”, κυρώσεων στην Τουρκία!

Τόνισε επίσης ότι “η ειρήνη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες Ρωσίας και Τουρκίας”. Ο Σοϊγκού αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο του Ιράν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.