Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ...!!! Αυτή είναι η ρατσίστρια καθηγήτρια του ΕΚΠΑ που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας...!!

Εναντίον καθηγήτριας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πορείας για τον πολυισοβίτη απε...






Εναντίον καθηγήτριας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πορείας για τον πολυισοβίτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της πρωτεύουσας βρισκόταν στο σημείο όπου διαδηλώτριες έσκισαν την εικόνα της Παναγίας φωνάζοντας συνθήματα, στρέφεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με ανάρτησή του στο Twitter ζητάει μάλιστα την παρέμβαση του εισαγγελέα, αφού γράφει χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό: «Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ, που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό. Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου. Να παρέμβει η Εισαγγελία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.