Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επειδή τίναξε μια ανθοδέσμη για τον Γρηγορόπουλο θέλουν να τον κάψουν ζωντανό στο Σύνταγμα! Δεν είναι ευχαριστημένος από την επίπληξη ο ΣΥΡΙΖΑ..

    Τι θέλανε δηλαδή; Αυτοί που αφήσανε ελεύθερους με τον ποινικό του κώδικα δολοφόνους, βιαστές, κλέφτες και τρομοκράτες τι ζητάνε για τον ...

  


 Τι θέλανε δηλαδή; Αυτοί που αφήσανε ελεύθερους με τον ποινικό του κώδικα δολοφόνους, βιαστές, κλέφτες και τρομοκράτες τι ζητάνε για τον αστυνομικό; Το κεφάλι του στο πιάτο; Κράμασμα σε κεντρική πλατεία; Αποκοπή των άκρων;

"Η είδηση ότι η ποινή για τον αστυνομικό που διέλυσε την ανθοδέσμη του Γρηγορόπουλου, είναι αυτή της απλής επίπληξης αποτελεί πρόκληση για τη μνήμη του Αλέξη, την κοινωνία, την ίδια τη δημοκρατία μας" αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει την ανάγκη να διερευνηθούν οι καταγγελίες για τα περιστατικά αστυνομικής βίας και να αποδοθούν ευθύνες, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση «εξοργιστική ανοχή σε προκλητικές ενέργειες».

Ο κ. Σπίρτζης αναφέρει στη δήλωσή του ότι «λίγες ώρες μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή και την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο προσωπικό μήνυμα που του απέστειλε ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της σχετικής με την υπόθεση ΕΔΕ».

"Έχουμε, κατ' επανάληψη τονίσει ότι δεν αρκούν οι έρευνες και οι ΕΔΕ, ειδικά αν έχουν την κατάληξη που είχε η ένορκη διοικητική εξέταση για τον αστυνομικό που διέλυσε την ανθοδέσμη στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Η είδηση ότι η ποινή για τον συγκεκριμένο αστυνομικό είναι αυτή της απλής επίπληξης αποτελεί πρόκληση για τη μνήμη του Αλέξη, την κοινωνία, την ίδια τη δημοκρατία μας.

Η εξοργιστική ανοχή σε τέτοια περιστατικά φανερώνει ότι οι προκλητικές ενέργειες είναι σύμφωνες "προς τας υποδείξεις" και ενταγμένες στο σχέδιο τρόμου που εκτελεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη με στόχο την χειραγώγηση της κοινωνίας.

Όταν ο αστυνομικός που διέλυσε την ανθοδέσμη του Αλέξη, επί της ουσίας, μένει ατιμώρητος μπορούμε όλοι να καταλάβουμε γιατί υπήρξε η συνέχεια με τον ξυλοδαρμό του νέου συμπολίτη μας στη Νέα Σμύρνη και γιατί οι πραιτοριανοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη προβαίνουν διαρκώς σε πράξεις απρόκλητης βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.