Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ... Ο Συνεργός στη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, είναι τώρα αντιπρόεδρος στα κατεχόμενα….

Aντιπρόεδρος της ΚΚTC Ερχάν Αρικλί : Η ΚΚTC μέσω της Τουρκόιας συνδέεται με τον κόσμο. Χωρίς την Τουρκία η ΚΚTC δεν ειναι δυνατόν να πάρε...





Aντιπρόεδρος της ΚΚTC Ερχάν Αρικλί : Η ΚΚTC μέσω της Τουρκόιας συνδέεται με τον κόσμο. Χωρίς την Τουρκία η ΚΚTC δεν ειναι δυνατόν να πάρει ανάσα. Επιδιώκουν να αφήσουν έξω από την περιοχή αυτή την Τουρκία. Κανείς δεν μπορεί να επιχειρήσει να αντιμετωπίσει την Τουρκία. ¨

Σχ: Για όσους δεν θυμούνται ποιος είναι αυτός ο ¨κύριος¨να τους το θυμίσουμε…

Για τον Ερχάν Αρικλί ξανά


Την «υποψηφιότητά» του για την καρέκλα του κατοχικού ηγέτη υπέβαλε την Παρασκευή, εκτός από τους Ακιντζί, Ερχιουρμάν, Τατάρ, Ντενκτάς κι άλλους, ο Ερχάν Αρικλί. Μέλος της ψευδοβουλής, πρόεδρος του κόμματος των εποίκων, ο Αρικλί είναι γνωστός για την ακραία δράση του στα κατεχόμενα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, στις 11 Αυγούστου 1996, παρά το οδόφραγμα της Δερύνειας.

Ως γνωστόν, ο Αρικλί είχε τότε ταυτοποιηθεί ως ένας εκ των δολοφόνων του, που μαζί με Τουρκοκύπριους και έποικους επιτέθηκαν στους μοτοσυκλετιστές με σκοπό να σκοτώσουν.

Εναντίον του είχε εκδοθεί τότε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, ωστόσο έμεινε στα ράφια, με τέσσερις κυβερνήσεις και τρεις Γενικούς Εισαγγελείς να αγνοούν το αίτημα της οικογένειας για δικαίωση της θυσίας του 24χρονου Τάσου. Το ίδιο συνέβη και με τον δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού, τέσσερις μέρες μετά από τον Τάσο.

Ο Κενάν Ακίν, πρώην στρατιωτικός των κατοχικών δυνάμεων, διατελέσας «υπουργός» του ψευδοκράτους και μέλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, απολαμβάνει την παρανομία και τη βρωμιά που εδραιώνεται στα κατεχόμενα.

Με την «επανεμφάνιση» του Αρικλί, δημιουργείται η αφορμή ή η προϋπόθεση για την Κυπριακή Δημοκρατία να εξιλεωθεί για την εγκληματική αδιαφορία 24 και πλέον χρόνων. Οφείλει είτε να επανεκκινήσει τις διαδικασίες για έκδοση των δολοφόνων, είτε να απαντήσει γιατί αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της δικαιοσύνης. Ήταν και τούτο Μέτρο Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης;

ΑΛ.ΜΙΧ.

philenews.com 5/9/2020

Σχ.tourkikanea.gr Αυτό που μας εντυπωσιάζει δεν είναι φυσικά το θράσος του φονιά που θέλει να γίνει και ηγέτης, αλλά η άθλια στάση των κυπριακών αρχών. ΑΘΛΙΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.