Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΗΤΗ: Σκηνές τρόμου στην παραλία: Την χτύπησε για να τη βιάσει και η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο

Πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 48χρονη γυναίκα ενώ έκανε μπάνιο στην Παραλία της Αμμουδάρας στην Κρήτη, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να τη β...







Πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 48χρονη γυναίκα ενώ έκανε μπάνιο στην Παραλία της Αμμουδάρας στην Κρήτη, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η 48χρονη έκανε το μπάνιο της το μεσημέρι στην παραλία, όταν ξαφνικά και ενώ ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, έπεσε πάνω της ο δράστης.

Εκείνη αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις για να τον απωθήσει, εκείνος την χτύπησε για να κάμψει κάθε αντίσταση και τελικά η ίδια κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του και έτρεξε μέσα στη θάλασσα όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα.

Ωστόσο, ενδεχομένως λόγω του ισχυρού σοκ και του τρόμου φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, κινητοποίησε την τοπική ΕΛΑΣ και με την αξιοποίηση των κατάλληλων πληροφοριών σε συνδυασμό με την κατάθεση της παθούσας, αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής ως δράστη της σεξουαλικής επίθεσης έναν 37χρονο Ηρακλειώτη.

Αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες του στην νοσηλευόμενη παθούσα, η οποία και φέρεται να τον αναγνώρισε. Η προανάκριση ανατέθηκε τελικά στην Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος φέρεται να ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πηγή: cretalive.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.