Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ρώσος Ποπάι έκανε εγχείρηση για να μικρύνει τα μπράτσα του

  Ένας Ρώσος που ήθελε να αποκτήσει τα μπράτσα του Ποπάι αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτά όταν συνειδητοποίησε ότι κινδυνεύει η ζωή του. ...


 


Ένας Ρώσος που ήθελε να αποκτήσει τα μπράτσα του Ποπάι αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτά όταν συνειδητοποίησε ότι κινδυνεύει η ζωή του.



Ένας 24χρονος γνωστός ως «Ρώσος Ποπάι» λόγω των εξωπραγματικών μπράτσων του που προέκυψαν από επεμβάσεις, αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτά, όταν κατάλαβε ότι η ίδια του ζωή κινδυνεύει.


Ο Τέρεσιν σε ηλικία 20 ετών ήθελε να αποκτήσει εξωπραγματικούς δικεφάλους και άρχισε μια σειρά από επεμβάσεις, βάζοντας ειδικά τζελ στο δέρμα του για να φουσκώσουν τα μπράτσα του.

Ένας 24χρονος γνωστός ως «Ρώσος Ποπάι» λόγω των εξωπραγματικών μπράτσων του που προέκυψαν από επεμβάσεις, αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτά, όταν κατάλαβε ότι η ίδια του ζωή κινδυνεύει.


Ο Τέρεσιν σε ηλικία 20 ετών ήθελε να αποκτήσει εξωπραγματικούς δικεφάλους και άρχισε μια σειρά από επεμβάσεις, βάζοντας ειδικά τζελ στο δέρμα του για να φουσκώσουν τα μπράτσα του.«Έβαλα τα μπράτσα όταν ήμουν 20 ετών. Έκανα βλακεία χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες», είπε ο 24χρονος Ρώσος, ο οποίος δεν φαντάστηκε ότι στη συνέχεια θα εμφανιζόντουσαν φλεγμονές.


«Είμαι μόλις 24 και το ανοσοποιητικό μου σύστημα αντιμετωπίζει αυτές τις φλεγμονές όμως δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αργότερα. Γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτές τις επεμβάσεις για να μικρύνω τα χέρια μου, για να απαλλαγώ από αυτό τον εφιάλτη», πρόσθεσε.

Το μεγάλο ταρακούνημα ήρθε όταν ένας γιατρός του είπε ότι κινδυνεύει να πεθάνει αν δεν αφαιρέσει το υλικό που είχε βάλει στα μπράτσα του. Μάλιστα, η επέμβαση δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς υπήρχε κίνδυνος να πειραχθούν τα νεύρα, οι φλέβες και άλλες λειτουργίες του άκρου.

Για κακή του τύχη συνέπεσε και η πανδημία του κορονοϊού με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα χειρουργεία να πάνε ένα χρόνο πίσω. Πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.