Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κραυγή αγωνίας για το ΕΣΥ: Μια εικόνα χίλιες λέξεις από την εφημερία που ξεκίνησε χτες Κυριακή στον Ευαγγελισμό

  Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Πρόκειται για μια εικόνα από μία εφημερία του νοσοκομείου εν μέσω πανδημίας. Νέο ρεκόρ δ...


 


Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Πρόκειται για μια εικόνα από μία εφημερία του νοσοκομείου εν μέσω πανδημίας.


Νέο ρεκόρ διασωληνωμένων είχαμε και χτες όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, με τα νοσοκομεία κυριολεκτικά να γονατίζουν και να ξεκινούν εφημερίες με άδειες ΜΕΘ, με διασωληνωμένους σε απλές κλίνες και με μια πελώρια λίστας αναμονής για τα επείγοντα και σοβαρά περιστατικά τα οποία πρέπει να μεταφερθούν αμέσως μόλις αδειάσει ΜΕΘ.


Και όλα τα παραπάνω ενώ μαίνεται ο πόλεμος των ιδιωτών γιατρών με το Υπουργείο Υγείας και την επίταξη, που είχε ανακοινώσει και ο Πρωθυπουργός ως ύστατο όπλο, να είναι προ των πυλών κατά πάσα πιθανότητα σ'ημερα.

Και ενώ τα νοσοκομεία εκπέμπουν SOS, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και στήριξη έρχεται αυτή η εικόνα να αποτυπώσει πόσο δραματική είναι η κατάσταση στον Ευαγγελισμό απόψε και κατ' επέκταση σε όλα τα νοσοκομεία που εφημερεύουν εν μέσω πανδημίας.


Μια γιατρός ανέβασε μια εικόνα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο και εργάζεται και η οποία αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γιατροί του δημόσιου νοσοκομείου. Αμέτρητα ασθενοφόρα να καταφθάνουν κάθε λεπτό με νέους ασθενείς κατά πάσα πιθανότητα με κορονοϊό που περιμένουν να λάβουν την άμεση φροντίδα των ειδικών.


Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τον Ευαγγελισμό που ξεκίνησε την εφημερία του και για το οποίο προβλέπεται να είναι μακρά η νύχτα.


Δείτε τη δημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.