Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μπήκαν μέχρι τη μύτη μας Αμερικάνοι και Έλληνες!»... Γκαρίζουν οι τούρκοι... «Οι ΗΠΑ συστήνουν νέες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα»

Άλλη μια ένδειξη τουρκικού πανικού από μέσο ενημέρωσης που ορίζει στην τουρκική γνώμη ποιός είναι ο εχθρός και ποιά η απειλη, προετοιμάζοντα...




Άλλη μια ένδειξη τουρκικού πανικού από μέσο ενημέρωσης που ορίζει στην τουρκική γνώμη ποιός είναι ο εχθρός και ποιά η απειλη, προετοιμάζοντας την... Διαβάστε;


Αναφέρεται πως μετά από την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, ελήφθη κοινή απόφαση για σύσταση νέων αμερικανικών βάσεων στην πόλη της Καβάλας στο Αιγαίο και μαζί σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Βόλο. Από την άλλη πλευρά δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την άσκηση που πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα στο πεδίο εκπαίδευσης στο Πετροχώρι στο νομό Ξάνθης, που βρίσκεται στα 40 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία.
….
Στην είδηση που ανακοίνωσε προς τους αναγνώστες της η γνωστή στην Ελλάδα εφημερίδα Εστία, αναφέρεται πως μετά από την Αλεξανδρούπολη νέες αμερικάνικες βάσεις θα στηθούν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο Κρήτη και Καβάλα.

Η ελληνική εφημερίδα γράφει πως οι ΗΠΑ είναι ενοχλημένες από την προσέγγιση της Τουρκίας στο θέμα των S-400 και για αυτό το λόγο ζήτησαν από τον Μητσοτάκη να βοηθήσει για τη σύσταση νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.
…..
Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Σοζτζού, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια Καβάλας και Αλεξανδρούπολης αποτελούν στρατηγικά σημεία για τον έλεγχο της Μαύρης Θάλασσας, ενώ μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, θα δραστηριοποιούνται (από εκεί) σε Βαλκάνια, Αιγαίο και Μεσόγειο.
….
Και ενώ οι ΗΠΑ συνεχίζουν τη συσσώρευση προσωπικού και στρατιωτικών οχημάτων στη Θράκη και σε ελληνικά λιμάνια στη θάλασσα του Αιγαίου, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την κοινή άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ που διαρκεί περίπου 8 μέρες και πραγματοποιείται στην εκπαιδευτική περιοχή στο Πετροχώρι της Ξάνθης σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την Τουρκία.
…..
https://www.haberler.com - https://tourkikanea.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.