Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταυτόχρονες Φωτιές σε Μεγαλόπολη, Αίγιο και Καρπενήσι – Με φλόγες και ανέμους μάχονται οι πυροσβέστες

Φωτιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, τις Αιγές Αιγιαλείας αλλά και στο Καρπενήσι κοντά στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ». Το ...






Φωτιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, τις Αιγές Αιγιαλείας αλλά και στο Καρπενήσι κοντά στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ». Το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι.

Αρχικά, στο Καρπενήσι η φωτιά αποτεφρώνει δασική έκταση, ενώ κοντά στο πύρινο μέτωπο βρίσκεται το ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ», όπως λέει στο evima ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ευρυτανίας.

Στην περιοχή επιχειρούν πυροσβέστες από το κλιμάκιο Καρπενησίου, ενώ καταφθάνει και δύναμη από τη Φθιώτιδα.


Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καρπενησίου στο evima.gr «η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα καίει στο κεφαλάρι του Καρπενησίου κοντά στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ». Έχουμε ζητήσει και εναέριες δυνάμεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε, καθώς σε λίγη ώρα θα νυχτώσει».

Νωρίτερα, άλλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Κεραστάρης Μεγαλόπολης του Δήμου Τριπόλεως.

Επί τόπου έσπευσαν 46 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος.


Και άλλο πύρινο μέτωπο – το 3ο – μέσα σε λίγη ώρα μαινόταν σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αιγές του Δήμου Αιγιαλείας. Στην κατάσβεση της φωτιάς ρίχτηκαν 29 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 11 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.