Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κομμωτήρια-Κέντρα αισθητικής: Απολύμαναν και… περιμένουν τις ανακοινώσεις

  Οι πελάτες παίρνουν τηλέφωνα στα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικές λίγο πριν τις επίσημες χαλάρωσης του lockdown.  Τα κομμωτήρια και τ...


 


Οι πελάτες παίρνουν τηλέφωνα στα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικές λίγο πριν τις επίσημες χαλάρωσης του lockdown. 

Τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής αναμένεται να ανοίξουν στις 22 Μαρτίου, στο πλαίσιο της χαλάρωσης του lockdown, ωστόσο περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της Παρασκευής, μετά την συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων.

Ωστόσο, έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους, καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας. Τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν ξανά μετά από έναν μήνα σκληρής καραντίνας, ετοιμάζονται να ανοίξουν πάλι και ελπίζουν να μην ξανακλείσουν.

Όπως αναφέρουν ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, μόλις έγινε γνωστό πως αναμένεται να ανοίξουν και πριν ακόμα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, «έσπασαν» τα τηλέφωνα οι πελάτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν.

Βέβαια, τα τηλέφωνα σε σχέση με τις προηγούμενες φορές είναι λιγότερα, είτε επειδή κάποιοι φοβούνται με τα αυξημένα κρούσματα ή επειδή αρκετοί βολεύτηκαν με εξυπηρέτηση στο σπίτι.

«Το άνοιξε-κλείσε μας έχει ενοχλήσει, γιατί δεν είμαστε εστία μετάδοσης του ιού», ανέφερε μια επαγγελματίας στο Star.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις ώστε να κλείσουν τα ραντεβού, αν και στα τηλέφωνα οι ερωτήσεις είναι πολλές. Κάποιοι πελάτες θέλουν να κλείσουν από τώρα τα ραντεβού, ενώ άλλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.