Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... Νέο Σχέδιο για δομή ανήλικων (και καλά) λαθρομεταναστών στην Αμανή της Χίου

   Αντί να δίνουν κίνητρα στα ελληνόπουλα να μείνουν στην Αμανή, θέλουν να την κατοικήσουν αλλοδαποί Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τ...



  


Αντί να δίνουν κίνητρα στα ελληνόπουλα να μείνουν στην Αμανή, θέλουν να την κατοικήσουν αλλοδαποί

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στην Αμανή, καθώς κάποιοι της τοπικής κοινότητας της Βολισσού και η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Β. Ποταμούση, εξυφαίνουν σχέδιο για δημιουργία δομής ανηλίκων λαθρομεταναστών.

Έτσι τούτοθ εδώ αντί από τις πολιτικές τους θέσεις να διεκδικούν κίνητρα από την πολιτεία για να μείνουν τα Ελληνόπουλα στην Αμανή και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, διεκδικούν να γίνει μία δομή λαθρομεταναστών και να αλλοιωθεί μελλοντικά ο παρακμάζων τοπικός πληθυσμός.

Τους κυρίους και τις κυρίες που θέλουν τη δομή ανηλίκων δεν τους έχουμε δει όλο αυτό το διάστημα να καταθέτουν πρόταση που να συμβάλει στην παραμονή και στην επιστροφή των Ελλήνων στην περιοχή. 

Ανάλογα μέτρα ισχύουν στα μικρά νησιά και θα μπορούσαν να είναι φορολογική ατέλεια για τους Έλληνες πού διαμένουν στην Αμανή, απαλλαγή ΦΠΑ στις επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Αμανή και ειδικές επιδοτήσεις σε νέους που θα θελήσουν να ιδρύσουν επιχείρηση στη Αμανή. 

Κατά προτεραιότητα πρόσληψη στο δημόσιο μονίμων κατοίκων της Αμανής. Δημιουργία τάγματος εθνοφυλακής, αστυνομικής σχολής, λιμενικού σταθμού και άλλων κρατικών δομών που θα φέρουν νέους κατοίκους και θέσεις εργασίας στην Αμανή. Αντί αυτού κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι ανάπτυξη στην αμανή θα έρθει με τους λαθρομετανάστες και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν πέριξ αυτών.

chiospress.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.