Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στη Βουλή: Ο Ιάσονας δίνει ζωή - Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του

   Στα νοσηλευτικά ιδρύματα βρίσκονται από χθες το βράδυ τα όργανα του 23χρονου Ιάσονα ο οποίος ήταν από την περασμένη Παρασκευή κλινικά νε...


  


Στα νοσηλευτικά ιδρύματα βρίσκονται από χθες το βράδυ τα όργανα του 23χρονου Ιάσονα ο οποίος ήταν από την περασμένη Παρασκευή κλινικά νεκρός όταν υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, αρμόδιο για την ασφάλεια της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, συγκρούστηκε με τη μηχανή του, έξω από την είσοδο της Βουλής.

Η οικογένεια του άτυχου μοτοσικλετιστή έβαλε τις απαραίτητες υπογραφές και χθες το μεσημέρι ξεκίνησε η διαδικασία για την αφαίρεση και τη δωρεά των οργάνων ώστε να δώσουν ζωή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Από την Παρασκευή, αμέσως μετά το τροχαίο ο άτυχος νεαρός υποβλήθηκε σε επέμβαση στον Ευαγγελισμό γιατί είχε μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι του, όμως δεν μπόρεσε να ανατραπεί η πορεία της υγείας του.

Η μητέρα του 23χρονου από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι ο γιος της παρέμενε κλινικά νεκρός μίλησε αποκαλύπτοντας πως η οικογένεια του Ιάσονα θα δωρίσει τα όργανά του. «Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.