Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκ@τόψυχοι... Ληστές στο Μεσολόγγι... έδειραν γριούλα, αλλά δεν βρήκαν χρήματα!

   Άρχισαν να την χτυπούν ρωτώντας την πού είχε κρυμμένα τα χρήματα - Η ηλικιωμένη κατήγγειλε το περιστατικό Άδικα ξυλοκόπησαν μια ανυπεράσπ...




  



Άρχισαν να την χτυπούν ρωτώντας την πού είχε κρυμμένα τα χρήματα - Η ηλικιωμένη κατήγγειλε το περιστατικό

Άδικα ξυλοκόπησαν μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη οι άγνωστοι κακοποιοί οι οποίοι διέρρηξαν το σπίτι της σε περιοχή του Μεσολογγίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με σκοπό να τη ληστέψουν. Τελικά, έφυγαν με άδεια χέρια, αφού η άμοιρη γυναίκα δεν είχε κάτι αξίας!

Οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας ιατρικές μάσκες και κουκούλες, αιφνιδίασαν την γριούλα ξυπνώντας την απότομα και άρχισαν να την χτυπούν ρωτώντας την πού είχε κρυμμένα τα χρήματα. Εκείνη τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που δεν κατάλαβε καν πόσοι ήταν, καθώς συνέχισαν να την χτυπούν όταν τους είπε πως δεν είχε ούτε... δεκάρα!

Οι δράστες ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, αλλά δεν βρήκαν χρήματα ούτε τιμαλφή κι έτσι αποχώρησαν άπρακτοι προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την εισβολή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.