Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γίγαντας Σπανουδάκης: »Μου αρέσει το ζευγάρι να είναι η Σοφία και ο Γιάννης και όχι ο Γιάννης και ο Γιάννης... Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι να βγεις με μαστίγιο και σορτς»

Ο μεγάλος μας συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ενωπιος Ενωπίω και μίλησε για τη ζωή του στον Νίκο Χατζηνικο...






Ο μεγάλος μας συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ενωπιος Ενωπίω και μίλησε για τη ζωή του στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Ο κορυφαίος συνθέτης αφηγείται την περιπετειώδη διαδρομή του. Πώς από τη ροκ κατέληξε στην κλασική και τη βυζαντινή μουσική. Γιατί προτιμά τους λαϊκούς από τους έντεχνους τραγουδιστές; Πώς ξέφυγε από τα ναρκωτικά; Τι πιστεύει για την ομοφυλοφιλία και πώς τοποθετείται απέναντι στην πολιτική και τη θρησκεία;

Για τον κορονοϊό: Εγώ ήμουν και πριν σε ηθελημένη καραντίνα. Ίσως να είναι καλό να κάτσουμε λίγο στο σπίτι μας. Ζούμε ένα πόλεμο με τον κορονοϊό, αλλά δε φταίμε εμείς.

Ο πατέρας μου με πίεσε να συνεχίσω το γραφείο του. Ήταν πολιτικός μηχανικός. Μου είχε κρύψει την κιθάρα. Ο παππούς μου υπερκέρασε την εξουσία του πατέρα μου και μου έκανε δώρο μια κιθάρα. 

Ο πατέρας μου πέθανε στα 15 μου οπότε ελευθερώθηκα εντελώς. Ζούσα δουλεύοντας ως μπασίστας σε νυχτερινά κέντρα. Νομίζω ότι ο μητέρα μου δε με συγχώρησε μέχρι να πεθάνει.Mε τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από τα μαθητικά μας χρόνια Από το 1972 και μετά είμαι συνέχεια μαζί στο ίδιο σπίτι..

Για την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους

Είπα ότι μου αρέσει το ζευγάρι να είναι η Σοφία και ο Γιάννης και όχι ο Γιάννης και ο Γιάννης και με αποκάλεσαν ομοφοβικό. 

Mε ενδιαφέρει να αφήσω πίσω μου την άποψή μου. Είμαι συντηρητικός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μισώ τους κομμουνιστές…

Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αισθάνομαι άνετα μαζί τους. Οι κολλητοί μου φίλοι ήταν πάντα ομοφυλόφιλοι. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον τους Έμενα και μαζί με έναν φίλο μου ομοφυλόφιλο στο Παρίσι. Το πρόβλημά μου είναι να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με ένα μαστίγιο και ένα σορτς, ως άντρας…γιατί το κάνουν αυτό. Γιατί θέλουν να ενοχλήσουν. Αλλά δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους… Έχω με τους οργανωμένους”…


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.