Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατεχόμενη ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ... Έλληνες της Χιμάρας ύψωσαν σταυρό σε Ιερά Μονή και καταδικάστηκαν! Τρομοκρατία από τους Αλβανούς!

Συνεχίζονται οι διώξεις των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στη γειτονική Αλβανία από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, ο οποίος εν όψει εκλογών θέλει ...







Συνεχίζονται οι διώξεις των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στη γειτονική Αλβανία από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, ο οποίος εν όψει εκλογών θέλει να συσπειρώσει γύρω του, τους Αλβανούς ανθέλληνες σοβινιστές, όπως αναφέρει το newsbreak.gr.

Έτσι, την Τρίτη 16 του μηνός το Πρωτοδικείο Αυλώνας χρησιμοποίησε γελοίες κατηγορίες για «παράνομη οικοδόμηση» και «παράνομη συγκέντρωση» προκειμένου να… καταδικάσει δύο Έλληνες της Χιμάρας επειδή τόλμησαν να σηκώσουν έναν σταυρό στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, της περιοχής τους.

Με την εν λόγω απόφαση κρίθηκαν οι τρεις εκ των πέντε αθώοι, ενώ για τους υπόλοιπους δύο (Μανώλης Ζώτος, Γιώργος Σκούρας), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα himara.gr, αποφασίστηκε η μηνιαία παρουσία τους στο οικείο αστυνομικό τμήμα επί… 16 μήνες.

Στο μεγαλύτερο ναρκοκράτος της Ευρώπης, το κράτος που ακόμη δεν έχει εκδώσει πόρισμα για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η Δικαιοσύνη φροντίζει να «παραδειγματίζει» μέσω τέτοιων αποφάσεων που ως σκοπό έχουν φυσικά την τρομοκράτηση των Ελλήνων που δεν φοβούνται να δηλώνουν την ταυτότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου άλλο αλβανικό δικαστήριο εξέδωσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης οκτώμισι ετών για τον έτερο Χιμαριώτη Μόντη Κολίλα, με αφορμή τη συμμετοχή του σε εκδήλωση στο χωριό του Κατσίφα, τους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου.

Όπως αναφέρει η Ομόνοια Χειμάρρας, ο χρόνος που εκδόθηκαν οι αποφάσεις δεν είναι τυχαίος, εφόσον βρισκόμαστε παραμονές των βουλευτικών εκλογών αλλά και της απογραφής πληθυσμού και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά άλλων άδικων αποφάσεων, που σκοπό έχουν να αποτρέψουν τους Έλληνες της περιοχής να εκφράσουν ελεύθερα τις θρησκευτικές και εθνικές τους πεποιθήσεις.

Κατά τα άλλα, η ελληνική διπλωματία συνεχίζει να «καίει» πολιτικό κεφάλαιο προκειμένου να προωθήσει την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε., σαν να θέλει να δώσει στον κολλητό του Ερντογάν, Έντι Ράμα δικαίωμα βέτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.