Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ...!!! Τροχαίο στη Λιοσίων: «Ήθελα να αυτοκτονήσω» είπε ο νεαρός που προκάλεσε την καταδίωξη με τους τραυματισμούς!

   Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με την καταδίωξη στη Λιοσίων, που κατέληξε στον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων. Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτ...


  


Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με την καταδίωξη στη Λιοσίων, που κατέληξε στον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων. Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο φέρεται να είπε πως ήθελε να αυτοκτονήσει, ενώ νωρίτερα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι είχε πάρει τη BMW για… βόλτα!

Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο που καταδίωξε, με συνέπεια το τροχαίο στην οδό Λιοσίων και τις πρωτοφανείς εικόνες που είδαμε το μεσημέρι της Πέμπτης (18.03.2021), είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει!

Νωρίτερα όμως, πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν ότι ο νεαρός, που δούλευε στο πλυντήριο αυτοκινήτων που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης της BMW το αυτοκίνητο για να το πλύνουν, είχε πάρει το αυτοκίνητο για να κάνει βόλτα!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το άφησε στο πλυντήριο στα Άνω Λιόσια για να του το πλύνουν και όταν επέστρεψε για να το πάρει, το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί! Και όταν ρώτησε που ήταν, κανείς δεν είχε απάντηση.

Πριν ειδοποιήσει την αστυνομία, άνοιξε το κινητό του το app για να εντοπίσει το αυτοκίνητο από το GPS. Και διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο αντί για τα Άνω Λιόσια βρισκόταν στο Φάληρο!

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κάπου στο Σύνταγμα κι από εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη, που κατέληξε στο Λιοσίων και στο τροχαίο…

Δίωξη

Ποινική δίωξη για επτά αδικήματα ασκήθηκε στον νεαρό που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην οδό Λιοσίων. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νεαρού ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής, της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια και οπλοφορία.

Η τελευταία δίωξη του ασκήθηκε καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.