Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ...;;; Λέσβος: Παράτησαν 94χρονο που νίκησε τον κορονοϊό στη μέση του δρόμου - Τι καταγγέλλεται

   Σε μια σημαντική καταγγελία προέβη η πρόεδρος της Κοινότητας Αγιάσου Λέσβου. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, ηλικιωμένος που ...


  


Σε μια σημαντική καταγγελία προέβη η πρόεδρος της Κοινότητας Αγιάσου Λέσβου. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, ηλικιωμένος που έπασχε από κορονοϊό, πήρε εξιτήριο έπειτα από νοσηλεία ημερών. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο ΕΟΔΥ μεταφέρει τους ασθενείς με κορονοϊό που περνούν εξιτήριο στην οικία τους.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του 94χρονου αλλά σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου της Κοινότητας Αγιάσου Διαμάντως Ρουγκέλλη το βανάκι πού μετέφερε τον ηλικιωμένο από τη Μυτιλήνη στην Αγιάσο τον παράτησε στην μέση του δρόμου και σε μεγάλη απόσταση από την οικία του.

Η ίδια εντόπισε τον ηλικιωμένο ζαλισμένο και καταβεβλημένο στη μέση του δρόμου και αμέσως ειδοποίησε τους συγγενείς του, οι οποίοι παρεμπιπτόντως νοσούν και εκείνοι με κορονοϊό. Οι συγγενείς του ηλικιωμένου άμεσα έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον ηλικιωμένο, παρανομώντας κιόλας καθώς απαγορεύεται η οποία μετακίνηση σε ασθενείς με κορονοϊό.

Πηγή: lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.