Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κακά μαντάτα... Σταθερά προβληματική η Αττική με 553 νέα - Ανησυχία για τα 111 στη Θεσσαλονίκη

  Παρά το lockdown και τις απαγορεύσεις, η Αττική εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επιδημιολογική εικόνα από κάθε άλλη περιφέρεια στην Ελλά...



 



Παρά το lockdown και τις απαγορεύσεις, η Αττική εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επιδημιολογική εικόνα από κάθε άλλη περιφέρεια στην Ελλάδα. Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων για ένα ακόμα 24ωρο και στη Θεσσαλονίκη.

Η αυξητική τάση που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώθηκε και τη Δευτέρα (01.03). Ο Μάρτιος μπήκε με… 1.176 νέα κρούσματα, ενώ ιδιαίτερο προβληματισμό προξενούν οι αυξημένοι αριθμοί ανθρώπων που βρίσκονται διασωληνωμένοι. Η Αττική είναι η περιοχή με το μεγαλύτερο πρόβλημα, με το λεκανοπέδιο το τελευταίο 24ωρο να καταγράφει 553 κρούσματα.

Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών για ακόμα μια φορά είχε τα περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη περιοχή στη χώρα, συγκεντρώνοντας 159 ενώ σε υψηλά επιδημιολογικά επίπεδα κινείται και ο Πειραιάς τα τελευταία 24ωρα, έχοντας 92 κρούσματα τη Δευτέρα. Ο Δυτικός Τομέας Αθηνών ακολουθεί με 89 σε ό,τι έχει να κάνει με την εντός Αττικής κατανομή των κρουσμάτων.

Τα κρούσματα ανά τομέα στην Αττική

Ανατολική Αττική 52
Βόρειος Τομέας Αθηνών 56
Δυτική Αττική 22
Δυτικός Τομέας Αθηνών 89
Κεντρικός Τομέας Αθηνών 159
Νήσοι 18
Νότιος Τομέας Αθηνών 65
Πειραιάς 92

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.