Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

   Μια απίστευτη επιχείρηση έστησαν διασώστες στο Άινταχο των ΗΠΑ προκειμένου να απομακρύνουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το όχημά τους, πο...


  


Μια απίστευτη επιχείρηση έστησαν διασώστες στο Άινταχο των ΗΠΑ προκειμένου να απομακρύνουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το όχημά τους, που κρεμόταν από το χείλος γέφυρας σε ύψος 30 μέτρων πάνω από φαράγγι μετά από ένα φοβερό τροχαίο.

Το όχημα, ένα φορτηγάκι Ford F-350, σώθηκε από την πτώση στο φαράγγι με τη βοήθεια αλυσίδων, που το συνέδεαν με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο του ζευγαριού, που παρέμεινε στη γέφυρα. ΄Όταν έφθασε στο σημείο η αστυνομία του Άινταχο γύρω στις 14:45 τοπική ώρα βρήκε τους δύο ηλικιωμένους, τον 67χρονο οδηγό και την 64χρονη γυναίκα, παγιδευμένους μέσα στο όχημα που κρεμόταν από τη γέφυρα πάνω απ’ το φαράγγι Μάλαντ.

Αμέσως οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν κι άλλες αλυσίδες από άλλο φρτηγάκι για να συγκρατήσουν από την πτώση το Ford μέχρι να φθάσουν διασώστες με ειδικό εξοπλισμό. «Προσαρμόσαμε αλυσίδες στο πίσω μέρος του οχήματος για να μη σπάσουν εκείνες με τις οποίες ήταν δεμένο», είπε ο αστυνομικός Τζέρεμι Μπάνφιλντ. «Βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή», είπε ο οδηγός του φορτηγού που έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι. «Στην πραγματικότητα στο Θεό το χρωστάμε γιατί το όχημα κρεμόταν από μια αλυσίδα. Ήξερα ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα και δεν ήθελα να τους δω να πέφτουν στο φαράγγι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.