Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ.... Ατέλειωτο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ από την Θήβα για την 25η Μαρτίου... Και περνάνε... Και περνάνε... Και περνάνε... ΒΙΝΤΕΟ

Ανταποκρινόμενοι στο πανελλήνιο διαδικτυακό κάλεσμα πολίτες απο όλη την Βοιωτία πραγματοποίησαν εχθές με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων α...






Ανταποκρινόμενοι στο πανελλήνιο διαδικτυακό κάλεσμα πολίτες απο όλη την Βοιωτία πραγματοποίησαν εχθές με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την εθνική επανάσταση του 1821 μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία στις 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο της Θήβας με κάθε μηχανοκίνητο μέσον και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Η πορεία είχε σαν σημείο συγκέντρωσης τον επαρχιακό δρόμο Θηβών Λεβαδείας έξω από τηv Θήβα και αφού έγινε ο γύρος της πόλης κατέληξε στο μνημείο πεσόντων του Αγίου Γεωργίου όπου και κατατέθεσαν στέφανα προς τιμή των ηρώων της επαναστάσεως του 1821. 

Οι σκηνές που εξελίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές με ηλικιωμένους να κλαίνε απο συγκίνηση στηv θέαση και μόνο της Eλληνικής σημαίας να παρελάζει επάνω σε αυτοκίνητα και τρακτέρ και καμπάνες εκκλησιών να xτυπούν αναστάσιμα. Στην κεφαλή της πορείας προπορευόταν τεράστιο πανό που απεικόνιζε την Παναγία να ευλογεί την Ελλάδα και να ακολουθούν βαρέα γεωργικά μηχανήματα και αμέτρητο πλήθος ΙΧ αυτοκινήτων. 

Η εκδήλωση τελείωσε με την κατάθεση στεφάνων και τον Εθνικό Ύμνο να ψάλλεται από όλους τους συμμετέχοντες. Την εκδήλωση στήριξαν οι σύλλογοι "Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας Λασθενης ο Θηβαίος" , "Ιερός Λόχος 2012 Βοιωτίας" και Θηβαίοι αγρότες οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη την αγνή εθνική τους ευαισθησία.

Δείτε τα βίντεο

    

 Κι έχει και συνέχεια για να καταάβετε πόσο ατέλειωτο ήταν το γαανόλευκο ποτάμι...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.