Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξαφάνιση 19χρονης: ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙΑ.... Κινητοποίηση στην Παιανία για την Αρτέμιδα...

   Κινητοποίηση από το πρωί του Σαββάτου στην Παιανία, για τη 19χρονη Άρτεμιδα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 16 Οκτωβρίου από το ...



  


Κινητοποίηση από το πρωί του Σαββάτου στην Παιανία, για τη 19χρονη Άρτεμιδα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 16 Οκτωβρίου από το Κορωπί, Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ζωντανά την Παρασκευή το βράδυ με τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για νέες έρευνες γύρω από το πολυκατάστημα παιχνιδιών, που θα πήγαινε η Άρτεμις Βασίλη.

Σήμερα οι έρευνες πραγματοποιούνται οργανωμένα στην ευρύτερη περιοχή με την ελπίδα να βρεθούν ίχνη της αγνοούμενης 19χρονης.

Ο Νίκος Γλυκογιάννης, γραμματέας της Βάσης Ετοιμότητας Αττικής της εθελοντικής ομάδας διαχείρισης Κρίσεων, ανέφερε: «Είμαστε οργανωμένοι για τη σημερινή έρευνα με είκοσι τέσσερα άτομα στην ομάδα μας.»

«Κι εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα είμαστε δέκα άτομα και θα ερευνήσουμε τα σημεία που θα μας υποδείξουν…» δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Χουχουλής, επικεφαλής της εθελοντικής Διασωστικής ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου-Κουβαρά. Ο Ευάγγελος Δημητρίου, γιατρός – εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου-εντεταλμένος σύμβουλος, αναφέρθηκε στην έρευνα από ομάδες του Δήμου Κορωπίου και Παιανίας.

Ο Δημήτρης Καρανταλής, Διευθυντής εταιρείας φύλαξης και ερευνών-συνεργάτης ΟΦΚΑΘ, θα συνδράμει στις έρευνες με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Σε σύνδεση μέσω Skype, ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος Ο.Φ.Κ.Α.Θ., μίλησε για τις έρευνες που γίνονται σήμερα με εθελοντές και από τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του είναι εφοδιασμένη και με υποβρύχιες κάμερες για έρευνες σε πηγάδια.

Στην μεγάλη επιχείρηση παίρνει μέρος και το Silver Alert, που από την πρώτη στιγμή γνωστοποίησε την εξαφάνιση της Άρτεμης Βασίλη.

Παρόντες θα είναι ο ιδιωτικός ερευνητής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, αλλά και οι δικηγόροι Σταύρος Γεωργίου και Αναστάσιος Ντούγκας.


Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.