Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ... Κουφοντίνας για δολοφονία Αξαρλιάν: «Δεν γινόταν να αναβληθεί.. με πίεζε η γυναίκα μου να φύγουμε διακοπές»

 ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ  ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ... Ο...




 ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ  ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ...

Ο λόγος για τον Θάνο Αξαρλιάν το παιδί που έχασε τη ζωή του από την τρομοκρατική ενέργεια της 17Ν -παράπλευρη απώλεια την χαρακτήρισαν- και αξίζει να θυμηθούμε τι είχε πει ο Τζωρτζάτος (άλλο μέλος της 17Ν) στη δική που είχε γίνει για την υπόθεση αυτή:

«Ρωτάω τότε τον Κουφοντίνα: γιατί έριξες τη ρουκέτα αφού υπήρχε κόσμος στην Καραγιώργη Σερβίας, και μου απαντά: «Δεν γινόταν να αναβληθεί πάλι η ενέργεια, με πιέζει η γυναίκα μου να φύγουμε διακοπές».

Αυτός είναι ο δολοφόνος ο Κουφοντίνας που προβλέπουμε αργό και βασανιστικό τον θάνατο του, αφού δεν θα βγαίνει με τίποτα η ψυχή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.