Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κέρκυρα – Κορονοϊός: Αισιοδοξία για τη νοσηλεύτρια που παρέλυσε – «Έκανε τα πρώτα της βήματα υποβασταζόμενη»

    Θετικά στην θεραπεία που ακολουθεί ανταποκρίνεται η 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία παρουσίασε συμπτώματα του συνδρόμου Guillain-Barre, μετ...

 

 

Θετικά στην θεραπεία που ακολουθεί ανταποκρίνεται η 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία παρουσίασε συμπτώματα του συνδρόμου Guillain-Barre, μετά τη β΄ δόση του εμβολίου για τον κορονοιό.

>H νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε για δεύτερη φορά πριν από μια σχεδόν εβδομάδα αρχικά παρουσίασε πυρετό και μυαλγίες, ενώ μετά από διάστημα δύο ημερών παρέλυσαν τα κάτω άκρα της. Αμέσως η 40χρονη γυναίκα που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την υπέβαλλαν σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί από τι προκλήθηκε η παραλυσία των κάτω ακρών της.

“Γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις κι έχει ενημερωθεί και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Η κατάσταση της υγείας της καλυτερεύει όσο περνούν οι ώρες” λέει στο newsit.gr o διοικητής της 6ης ΥΠΕ, όπου υπάγεται το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, Ιωάννης Καρβέλης.

Η 40χρονη νοσηλεύτρια η οποία είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο χωρίς να μπορεί να κινήσει τα κάτω άκρα της, χθες υποβασταζόμενη μπόρεσε να περπατήσει, γεγονός που σημαίνει ότι ο οργανισμός της άρχισε να ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

Χθες μετά τις δηλώσεις του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρόσφατα, διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.


Ζητείται λοιπόν να ερευνηθεί το αδίκημα της διασποράς των ψευδών ειδήσεων, καθώς ο κ. Γιαννάκος ανέφερε ότι η παράλυση των κάτω άκρων της νοσηλεύτριας προήλθε από παρενέργεια της β΄ δόσης, χωρίς να έχουν αποφανθεί οι γιατροί αλλά και οι αρμόδιοι φορείς ποια είναι τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το πρόβλημα στην υγεία της 40χρονης γυναίκας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ - newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.