Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χιόνια στην Αθήνα: Από Ζωγράφου ως Παγκράτι κι από Κυψέλη ως Άλιμο στα «λευκά»

Τι στο κέντρο, τι στη… θάλασσα! Ο καιρός χαρίζει απίστευτες εικόνες απόψε στην Αττική, με δεκάδες γειτονιές η μία μετά την άλλη να βλέπουν...

Τι στο κέντρο, τι στη… θάλασσα! Ο καιρός χαρίζει απίστευτες εικόνες απόψε στην Αττική, με δεκάδες γειτονιές η μία μετά την άλλη να βλέπουν χιόνια που είχαν -σε τέτοια ένταση- πολλά χρόνια να δουν! Οι μετεωρολόγοι «έπεσαν μέσα» για την κακοκαιρία «Μήδεια» που έφτασε το βράδυ της Δευτέρας, 15.02.2021 και στην «καρδιά» της Αθήνας!


Ο καιρός «τρελάθηκε» και στα λευκά έχουν ντυθεί μια σειρά από περιοχές που βλέπουν χιόνια σπάνια, με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές!


Από του Ζωγράφου ως το Παγκράτι, τον Βύρωνα και το Κολωνάκι, από την Κυψέλη και τους Αμπελόκηπους ως τον Υμηττό, τον Άλιμο και την Γλυφάδα, πολλές οι γειτονιές της Αθήνας όπου το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα.


Σημειώνεται, πάντως, ότι λόγω της χιονόπτωσης, υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους. Πιο συγκεκριμένα, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην Λεωφόρο Αλίμου και την Κατεχάκη -και στα δύο ρεύματα- από το ύψος της οδού Πίνδου έως την πλατεία της Ηλιούπολης.



Επίσης στην Καισαριανή, στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.