Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ...;;; Στο σκοτάδι η μισή Αττική και η μισή Πελοπόννησος από την χθεσινοβραδυνή έκρηξη σε ένα και μόνο ΚΥΤ...

Φανταστείτε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση προσβολής πολλαπλών Κέντρων Υπερυψηλής Τάσης ανα την επικράτεια, αν τα χθεσινοβραδυνά, με την μισή ...




Φανταστείτε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση προσβολής πολλαπλών Κέντρων Υπερυψηλής Τάσης ανα την επικράτεια, αν τα χθεσινοβραδυνά, με την μισή Ελλάδα στο σκοτάδι, ήταν αποτέλεσμα γεγονότος σε ένα και μόνο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης.


Μπλακ άουτ επικράτησε σε πολλές περιοχές της Αττικής και την Πελοποννήσου από την Μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο.

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν Σε ολόκληρη την Νότια και Δυτική Αθήνα καθώς και στο κέντρο της πρωτεύουσας και τον Πειραιά και τους γειτονικούς Δήμους. Επίσης σε ολόκληρη την Δυτική Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Επίσης στην Κορινθία, αλλά και σε Τρίπολη, Αργολίδα, Σπάρτη Καλαμάτα, δηλαδή στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.

Η ηλεκτροδότηση στο σύνολο των περιοχών που επηρεάστηκαν επανήλθε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η φωτιά μετά την έκρηξη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο, πίσω από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΑ τέθηκε τελικά υπό έλεγχο μετά τις 2 και 30 τη νύχτα, από τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής.

Αν και το συμβάν, σε πρώτο χρόνο αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα, αποκαλύπτει ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε πανεθνικό επίπεδο, που σε έκρυθμες καταστάσεις είναι δυνατόν μετά από δολιοφθορά, να συμβάλει στον πανικό και την ομαλή κινητοποίηση, όπως μια επιστράτευση, αφού δεν είναι και δύσκολο να προσβληθούν ταυτόχρονα από εσωτερικούς συνεργάτες ξένων δυνάμεων πολλαπλά Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης αν την επικράτεια.

Φανταστείτε τι θα συνέβαινε τότε, αν τα χθεσινοβραδυνά με την μισή Ελλάδα στο σκοτάδι, ήταν αποτέλεσμα γεγονότος σε ένα και μόνο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης.

Στην παρακάτω φωτογραφία η φωτιά στον Ασπρόπυργο όπως φαινόταν από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, από το ύψος του Μεγάλου Πεύκου. Από την παραλία του ΚΕΕΔ οι φλόγες φαίνονταν να ξεπηδούν μέσα από τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου. 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.