Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ... Με το «Τσεσμέ» να βγαίνει στο Αιγαίο οι ντόπιοι προσκυνημένοι έστειλαν πρόσκληση στην τουρκία για... διερευνητικές αρχές Μαρτίου!

  Είναι σα να απλώνεις το χέρι σου σε φίδι για να το χαϊδέψεις.... Το σύνδρομο της φοβικότητας κυριαρχεί το ελλαδικό πολιτικό σύστημα εδώ κα...



 

Είναι σα να απλώνεις το χέρι σου σε φίδι για να το χαϊδέψεις.... Το σύνδρομο της φοβικότητας κυριαρχεί το ελλαδικό πολιτικό σύστημα εδώ και δεκαετίες, αλλά τα τελευταία χρόνια το έχουν τερματίσει...



Οι πληροφορίες από την τουρκία λένε πως η ελληνική πλευρά έστειλε πρόσκληση για επανάληψη των διερευνητικών επαφών, αυτή την φορά στην Αθήνα, για τις αρχές Μαρτίου.

Αρχές Μαρτίου βέβαια που το Πολεμικό Ερευνητικό "Τσεσμέ" θα βιάζει την ελληνική υφαοκρηπίδα στο Αιγαίο, αρχής γενομένης από σήμερα σύμφωνα με την τουρκική NATVEX, η οποία μάλιστα αναθεωρήθηκε και επιμηκύνθηκε ως προς την ισχύ της, εως και την 21η Μαρτίου. 

Οι τούρκοι βγάζουν το «Τσεσμέ» μόνο για να κάνουν επίδειξη ισχύος και να προκαλέσουν κι εδώ οι δειλοί των Αθηνών είναι έτοιμοι να τους πουν κι ευχαριστώ και να συζητήσουν μαζί τους ακόμη και "άνευ όρων", ενώ γνωρίζουν ότι καμιά συνομιλία με τους τούρκους δεν οδηγεί πουθενά και δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργούν τετελεσμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.