Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σταύρος Σβήγκος για την παρενόχληση που δέχθηκε από σκηνοθέτη: Εφυγα από εκεί έτοιμος να τον πλακώσω - ΒΙΝΤΕΟ

 Καλεσμένος στις «Roomies» βρέθηκε το Σάββατο ο Σταύρος Σβήγκος και αναφέρθηκε μεταξύ στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό σκη...




 Καλεσμένος στις «Roomies» βρέθηκε το Σάββατο ο Σταύρος Σβήγκος και αναφέρθηκε μεταξύ στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό σκηνοθέτη όταν ήταν 19 ετών.

Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Στα 19 μου, πριν μπω στη σχολή, με έστειλαν σε μια οντισιόν ενός σκηνοθέτη. Έχω αναφέρει το όνομα και έχουν βγει και άλλα τρία αγόρια για τον ίδιο… Όταν πήγα λοιπόν ο τύπος πήγε να με αγγίξει, πήγε να φερθεί έξυπνα, να με κάνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο να βγάλω τα ρούχα μου και να μου κάνει πολλά. Δεν ήξερα τίποτα από τον χώρο. Φεύγω από εκεί σχεδόν έτοιμος να τον πλακώσω και λέω τι κάνεις; Ηθελα να δω αν είσαι διαθέσιμος για τον ρόλο μου είπε…Ταυτόχρονα ένιωσα και ντροπή και άσχετος και γυρίζοντας προς το σπίτι σκεφτόμουν τι θα πω στον πατέρα μου που θα με ρωτήσει πώς πήγε; Οτι με άγγιξε; Καταλήγεις στο να μην πεις τίποτα».

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε επίσης στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ήταν δασκαλός του στη σχολή υποκριτικής. «Οταν μπαίνεις σε μια σχολή, η νεαρή σου ηλικία δεν μπορεί να φιλτράρει όλα πράγματα γρήγορα και εύκολα, φτιάχνεις διάφορες εντυπώσεις που αλλάζουν ανά μέρα. Στο δικό μου έτος δεν είχαμε κάποιο περιστατικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη ή δεν ξέρω εγώ. Όλο αυτό είναι μια ευκαιρία να ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις και να το μοιραστείς με τον διπλανό σου. Από εδώ και πέρα δεν θα ξανακάνει κανείς οντισιόν στο σπίτι του. Πρέπει να θεσπιστούν και πράγματα. Επίσης το καλό είναι ότι μαθαίνει ο κόσμος για να ξέρει πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση αν το παιδί του θελήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική»

Τέλος μιλώντας για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Σταύρος Σβήγκος είπε ότι το καλύτερο από αυτήν την υπόθεση είναι ότι έχουν συσπειρωθεί οι ηθοποιοί. «Σύσσωμοι βγήκαμε όλοι γιατί είναι κρίμα το επάγγελμά μας να ταυτίζεται με τέτοιες υποθέσεις. Ήρθε ο καιρός, επειδή κάνουμε και ένα τόσο φωτεινό επάγγελμα και ουσιαστικά κάνουμε μια κοινωνία καλύτερη. Σίγουρα βοήθησαν τα κλειστά θέατρα. Όλοι μαζί, άσχετο με το τι πιστεύει ο καθένας πολιτικά, είναι κρίμα που από κάπου πάει να χρωματιστεί. Το θέμα είναι ότι όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας», κατέληξε... iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.