Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος Παντελεήμονας: Νέα στοιχεία για την ένοπλη επίθεση μέσα από ταξί και το ξεχασμένο όπλο...

   Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, το βράδυ της Παρασκευής. Θύμα της επίθεσης ήτα...



  



Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, το βράδυ της Παρασκευής. Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δέχτηκε πυρά από άγνωστους δράστες, οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί σε ταξί. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες αναζητούσαν με αυτόν τον τρόπο τον 30χρονο άνδρα, στα στενά της περιοχής. Όταν τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Αγορακρίτου, τον πυροβόλησαν μέσα από το ταξί, και ζήτησαν από τον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του. Ωστόσο, όταν το όχημα έφτασε στον σταθμό Λαρίσης, έπεσε σε κίνηση και οι δράστες είδαν μία ομάδα της ΔΙΑΣ σε μικρή απόσταση, με αποτέλεσμα να φοβηθούν και να εγκαταλείψουν το όχημα. Ο οδηγός υπέστη σοκ, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στο πίσω κάθισμα του ταξί το πιστόλι που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες.

Το θύμα τραυματίστηκε στη δεξιά κνήμη από τα πυρά και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, είχε συλληφθεί μια ημέρα πριν στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ στις τσέπες του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε η ένοπλη επίθεση σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την άνοιξη του 2019, ο 30χρονος είχε πέσει ξανά θύμα επίθεσης, όταν άγνωστοι δράστες τον είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά στο Σταθμό Λαρίσης. Στο παρελθόν το θύμα είχε κατηγορηθεί για δύο απόπειρες δολοφονίας, ληστείες, και ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.