Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφίγγει ο κλοιός... Σεξουαλική κακοποίηση: Σε ετοιμότητα οι εισαγγελικές αρχές για τον Λιγνάδη

Επισπεύδει τις διαδικασίες η μαρτυρική κατάθεση που προσέφερε στοιχεία για συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα όσον αφορά στον τρόπο ζωής...






Επισπεύδει τις διαδικασίες η μαρτυρική κατάθεση που προσέφερε στοιχεία για συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα όσον αφορά στον τρόπο ζωής του καταγγελλόμενου

Επί ποδός βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές όσον αφορά στην μεγάλη υπόθεση με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο. Όπως όλα δείχνουν ο κλοιός των στοιχείων έχει σφίξει γύρω από τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχει μηνυθεί για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας με αποκορύφωμα τη μήνυση που κατατέθηκε χθες εις βάρος του στην εισαγγελία. Το συγκεκριμένο δικόγραφο κατάθεσε νεαρός άνδρας καταγγέλλοντας ότι όταν ήταν 14 ετών το 2010, βιάσθηκε από το σκηνοθέτη – ηθοποιό, τον οποίο σημειωτέον έχουν καταγγείλει και άλλα πρόσωπα ως θύτη τους.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας φέρεται να κατέθεσε μάρτυρας η οποία εισέφερε σημαντικά στοιχεία για όσα καταγγέλλονται αναφορικά με τον ηθοποιό. Η κατάθεσή της φέρεται να ήταν πολύωρη και να εκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική από την εισαγγελία. Και αυτό καθώς η μάρτυρας φέρεται να αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα όσον αφορά στον τρόπο ζωής του καταγγελλόμενου ηθοποιού.

Η νέα μήνυση

«Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β' τάξης Γυμνασίου» δήλωσε ο δικηγόρος του μηνυτή Ι. Βλάχος και προσέθεσε: «Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ο δράστης είναι πασίγνωστος-ηθοποιός το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα». Ο κ. Βλάχος ζήτησε την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας και τόνισε την ανάγκη να κινηθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης «διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.