Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πώς να ξεχάσουμε ρε ΑΛΗΤΕΣ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ; 31 Ιανουαρίου '49: Το ΚΚΕ υπόσχοταν «ανεξάρτητο μακεδονικό κράτος» στους «μακεδόνες» που ζούσαν κάτω απ΄την ελληνική κυριαρχία!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑ...



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ... ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:







«1949: Στις 30-31/01/1949 συνέρχεται στον Γράμμο η 5η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο κλείσιμο του πρώτου θέματος, ο Ν. Ζαχαριάδης καθόρισε ως σοσιαλιστικό τον χαρακτήρα της επανάστασης στην Ελλάδα».

Αυτό φυσικά, το οποίο δεν αναφέρει το συγκεκριμένο ρυπαρό έντυπο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της 5ης ολομέλειας, που αφορά την απόφαση για τη δημιουργία ανεξάρτητου «Μακεδονικού Κράτους».




Η κατάπτυστη αυτή απόφαση έλεγε επακριβώς ότι «στη Βόρεια Ελλάδα, ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας, που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να τη αποκτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού τους».

Αυτοί είναι οι «πατριωτικοί» αγώνες του ΚΚΕ, το οποίο «θίγεται» κιόλας όταν τους αποκαλούν ανθέλληνες και εθνοπροδότες. Εννοείται πως το ΚΚΕ ουδέποτε έχει καταδικάσει επίσημα την προδοτική αυτή θέση. Αντιθέτως, τον βασικό εμπνευστή της Νίκο Ζαχαριάδη έσπευσε, μετά από 55 χρόνια κομματικής απομόνωσης και απαξίωσης, να τον αποκαταστήσει το 2011. Εννοείται, επίσης, πως κανείς δεν πρόκειται να θυμίσει στο ΚΚΕ τις προδοσίες του και να το κατηγορήσει για πράξεις «εσχάτης προδοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.