Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ...!! Εμπρησμοί και καταδρομικές, 220 «δράσεις» συνολικά, υπέρ του κατάδικου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα

Εμπρησμοί και καταδρομικές καταγράφει τις τελευταίες 43ημέρες η ΕΛΑΣ σε όλη την επικράτεια, σε ένδειξη “αλληλεγγύης” στον κατάδικο δολοφόνο...





Εμπρησμοί και καταδρομικές καταγράφει τις τελευταίες 43ημέρες η ΕΛΑΣ σε όλη την επικράτεια, σε ένδειξη “αλληλεγγύης” στον κατάδικο δολοφόνο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα

Με πέντε “ενέργειες αλληλεγγύης” κατά μέσο όρο την ημέρα, αντιεξουσιαστές και ομοϊδεάτες των τρομοκρατών, προβαίνουν σε “συμπαράσταση” στον καταδικασμένο τρομοκράτη της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ δηλώνει για 43 ημέρες απεργός πείνας, μετά τη μεταφορά του από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», εμπρηστικές επιθέσεις σε κομματικά γραφεία, αυτοκίνητα αστυνομικών, σπίτια δικαστικών λειτουργών, γραφεία ΜΜΕ και ΑΤΜ, φθορές σε τράπεζες, παρεμβάσεις με φέιγ βολάν και μπογιές σε πολιτικά γραφεία, Δημαρχεία, και δημόσιες υπηρεσίες, πανό σε πανεπιστήμια, κρατικά κτίρια και πλατείες, εισβολή σε γραφεία, ραδιοφωνικούς σταθμούς και πλέον … με πιο πρόσφατη την εισβολή (18/02-07.00) μεταδίδοντας ζωντανά σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο Υπουργείο Υγείας.

Καταδρομικές ενέργειες σε όλη την Ελλάδα

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Λάρισα, Λιβαδειά, Ηράκλειο, Χανιά, Λαμία, Πάτρα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Καρδίτσα, Κομοτηνή, Πύργος, Μεσολόγγι, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο, Ελευσίνα, Κόρινθος, Ναύπλιο, σε … Γλασκώβη και Ρώμη. Συγκεντρώσεις και κάθε είδους ενέργειες, καταγράφονται σε όλη την επικράτεια μέχρι και σε χώρες που βρίσκονται Έλληνες φοιτητές στο εξωτερικό. Υπό τον φόβο κλιμάκωσης, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούν με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την περασμένη Τρίτη (16/02) το καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν», μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Ο “Λουκάς” της 17 Νοέμβρη, είχε μεταφερθεί στις 22 Δεκεμβρίου στο Κατάστημα Κράτησης του Δομοκού, από τις φυλακές της Κασσαβέτειας στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου νομοσχεδίου που θεσπίζει την κατάργηση του δικαιώματος μεταγωγής των καταδικασμένων για τρομοκρατία στις αγροτικές φυλακές της χώρας.Σε δήλωσή της η δικηγόρος του κατάδικου τρομοκράτη, Ιωάννα Κούρτοβικ αναφέρει ότι «ο διευθυντής της ΜΕΘ μάς έχει δηλώσει ότι αν το κρίνει αναγκαίο θα προβεί σε αναγκαστική σίτιση, ακόμη και με ακινητοποίηση. Υπάρχει από ημέρες εισαγγελική παραγγελία για οποιαδήποτε αναγκαία ενδεδειγμένη ιατρική ενέργεια. Είχαμε αντιδράσει επισημαίνοντας ότι η αναγκαστική σίτιση είναι βασανιστήριο».

Με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Λάμπρου και Αννέτα Καββαδία, τάσσονται υπέρ του κατάδικου “φαρμακοχέρη” Κουφοντίνα.
nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.