Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο Βασίλης περιγράφει πώς τον βίασε στα 15 του ο γνωστός ηθοποιός - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Βασίλη 40 χρόνων, για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη, ...





Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Βασίλη 40 χρόνων, για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη, όταν ήταν στην ηλικία των 15 ετών. Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης είναι το πρώτο θύμα που κατέθεσε μήνυση κατά του γνωστού ηθοποιού για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο Βασίλης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα" για τον τρόπο που ο γνωστός ηθοποιός τον προσέγγισε, για τον βιασμό του αλλά και για τις προτροπές να υποκύψει σε ομαδικά σεξ με άλλους ανήλικους μαθητές του γνωστού ηθοποιού..

Όπως είπε ο Βασίλης γνώρισε τον γνωστό ηθοποιό στο θέατρο που έπαιζε εκείνη την εποχή και αμέσως όταν ήταν πάνω στην σκηνή ο ηθοποιός, τον κοίταζε επίμονα. Μάλιστα τα παιδιά όταν πήγαν για αυτόγραφα τον ξεχώρισε από την ουρά και τον κάλεσε στο καμαρίνι του, όπου και του έδωσε το τηλέφωνο του. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική.

"Συναντιόμαστε στην Ομόνοια και πήγαμε σπίτι του. Αφού μιλήσαμε για μιάμιση ώρα για τα όνειρα που είχα για το θέατρο, άλλαξε συζήτηση και άρχισε να μου λέει ότι φαίνομαι ώριμος για την ηλικία μου και άρχισε να μου λέει πόσο γλυκό είναι το απαγορευμένο, με πλησίασε σιγά σιγά και με φίλησε. Έτρεμα δεν ήμουν καλά είχα σοκαριστεί. Με αγκάλιασε με χάιδευε για να με ηρεμήσει" λέει ο Βασίλης για το πρώτο ραντεβού τους και συνεχίζει: "την επόμενη μέρα συναντηθήκαμε, και την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχτηκα τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον, όπου εγώ απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε αυτός. Αυτό ήταν μια αρχή μιας ιστορίας που κράτησε 4 χρόνια, αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός" εξομολογήθηκε ο Βασίλης και συνεχίζει "όταν έγινα 31 ετών κατάλαβα ότι είναι δυνατόν να έκανα σεξ εγώ με έναν 15χρονο; Πήρα τη θέση που είχε τότε αυτός, σε αυτό έκανε σε μένα".

Ο Βασίλης συνέχισε την εξιστόρηση του και αναφέρθηκε σε περιστατικά προτροπής ομαδικού σεξ με άλλους ανήλικους, μέσα στο σπίτι του ηθοποιού: "για να με ξεγελάσει μια φορά με πήγε στο γήπεδο και μου είπε είμαστε σαν πατέρας και γιος και έτσι νόμιζα ότι με αγαπάει. Με τον καιρό άρχισε να μου προτείνει να συνευρεθούμε σεξουαλικά και με άλλους μαθητές του. Μια μέρα στο σπίτι του ήταν μια κοπέλα στην ηλικία μου ανήλικη και ήταν μαζί της στο δωμάτιο τους, και αφού βγήκε τελείως γυμνός μου είπε η κοπέλα σε περιμένει έλα μέσα, και όταν είπα όχι πήγε στο δωμάτιο και έκαναν σεξ δυνατά και εγώ από την αμηχανία μου έφυγα. Αυτό έγινε και με ανήλικα αγόρια πάντα μέσα στο σπίτι του", καταλήγει ο Βασίλης, το επώνυμο του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε για ευνόητους λόγους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.