Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΒΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ αλλά... Δεν κάνει πίσω ο Μηταράκης .. Στα 1500 άτομα το ΚΥΤ Φυλακίου

Άμεσα θα ξεκινήσει η αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας δομής στο ΚΥΤ Φυλακίου με αύξηση της χωρητικότητας στα 1500 άτομα, σύμφωνα με δήλωση του...





Άμεσα θα ξεκινήσει η αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας δομής στο ΚΥΤ Φυλακίου με αύξηση της χωρητικότητας στα 1500 άτομα, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.



Ειδικότερα, ο υπουργός έκανε λόγο για άμεση αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών δομών που θα ευθυγραμμίζεται με την τελική πρόταση της κυβέρνησης. «Οι κλειστές δομές (στον Έβρο) θα γίνουν κανονικά…μετατρέπουμε υφιστάμενες δομές αλλά η λογική είναι πλέον να κλείνουμε δομές» αποσαφήνισε.

«Στον Έβρο υπάρχει μια συζήτηση, για να καταλήξουμε στην τελική πρόταση της κυβέρνησης είναι απαραίτητο να γίνει η αναβάθμιση του ΚΥΤ» εξήγησε στη συνέχεια της εκπομπής, ξεκαθαρίζοντας εκ νέου ότι η αύξηση της χωρητικότητας στα 1500 άτομα αποσκοπεί μόνο σε έκτακτες ανάγκες.

«Ο στόχος της δομής είναι η καταγραφή των νέων αφίξεων…δε θα μένουν στον Έβρο, θα πηγαίνουν στις 32 δομές που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα» …

Το να κλείσουμε τα Σύνορα για να μην περνούν οι Λάθρο σου πέρασε απο μυαλό Υπουργέ της Λαθρομετανάστευσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.