Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός, αρπαγή και trafficking από 33χρονο αφγανό σε 29χρονη ιρανή

lawandorderΕιδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών έδωσαν τέλος στο μαρτύριό της Ακόμα μία περίπτωση trafficking και κακοποίησης αποκαλύφθη...

lawandorderΕιδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών έδωσαν τέλος στο μαρτύριό της

Ακόμα μία περίπτωση trafficking και κακοποίησης αποκαλύφθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται από 29χρονη ιρανή ότι ένας 33χρονος αφγανός την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και την κακοποιούσε σεξουαλικά σε καθημερινή βάση.


Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σύμφωνα με την καταγγελία, είχε εισπράξει 2000€ από την κοπέλα πριν από περίπου 9 μήνες προκειμένου να τη βοηθήσει να μεταβεί παράνομα στη Γερμανία. Αντί για αυτό, ο 33χρονος την φυλάκισε στο σπίτι του και την κακοποιούσε καθημερινά όλο το διάστημα από τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα.



Ειδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών έσπευσαν στο σημείο μετά από καταγγελίες όπου και συνέλαβαν τον 33χρονο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


Διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση ενώ ο αφγανός όπως φαίνεται θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της παράνομης μεταφοράς ανθρώπων.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.