Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο τούρκους... Mαχαίρωσε τους Ρώσους τουρίστες γιατι ήταν «πρέσβεις του διαβόλου» !

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στους τρεις Ρώσους πολίτες γιατί τους θεώρησε «πρέσβεις του διαβόλου», όπως δήλωσε στο Sputnik πηγή των τουρ...





Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στους τρεις Ρώσους πολίτες γιατί τους θεώρησε «πρέσβεις του διαβόλου», όπως δήλωσε στο Sputnik πηγή των τουρκικών Αρχών στο Sputnik.

Ο άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις Ρώσους στην Κωνσταντινούπολη, το έκανε γιατί πίστευε ότι ήταν «πρέσβεις του διαβόλου», σύμφωνα με πηγή των τουρκικών Αρχών στο Sputnik, τονίζοντας ότι ο δράστης πάσχει από ψυχική διαταραχή.

Ο ρακοσυλλέκτης Χασάν Χουσεΐν Γ. επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις Ρώσους πολίτες την Κυριακή.

Ένα από τα θύματα, μια γυναίκα που φέρει εννέα τραύματα, είναι σε σοβαρή κατάσταση, αλλά «οι γιατροί δηλώνουν ότι ξεπέρασε τη δύσκολη κατάσταση και υπάρχει τάση βελτίωσης» ανέφερε η πηγή.

«Ο δράστης έδωσε κατάθεση, σύμφωνα με την οποία, αυτοί οι άνθρωποι ήταν όλοι τους πρέσβεις του διαβόλου. Πάσχει από ψυχική διαταραχή. Όπως είπε, δεν ζήτησε από τους Ρώσους να του δώσουν χρήματα, δεν ήταν αυτός ο λόγος πίσω από την επίθεση» επισήμανε.
Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε διαπράξει στο παρελθόν 26 αδικήματα, όπως εσκεμμένο τραυματισμό, φθορά δημόσιας περιουσίας, παράνομη κατοχή όπλων και κλοπή.

Sputnik 26/1/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.