Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Υπάρχει Εισήγηση «βόμβα» των ειδικών για σκληρό lockdown στην Αττική...!!!

Με βάση αυτά δεδομένα είναι στον αέρα το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων που είχε αποφασιστεί για την 1η Φεβρουαρίου. Τι έχει προταθεί για το...





Με βάση αυτά δεδομένα είναι στον αέρα το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων που είχε αποφασιστεί για την 1η Φεβρουαρίου. Τι έχει προταθεί για το λιανεμπόριο.

Μια ανάσα από το «κόκκινο» βρίσκεται η Αττική και βρίσκεται πολύ κοντά σε αυξημένους περιορισμούς όπως συνέβη τις προηγούμενες μέρες σε διάφορες περιοχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών που θα εκτιμήσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα τόσο για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας όσο και για άλλες περιοχές που εμφανίζονται επιβαρυμένες.

Αν η Αττική θεωρηθεί «κόκκινη» περιοχή, τότε τα γυμνάσια και τα λύκεια δεν θα ανοίξουν όπως είναι προγραμματισμένο την 1η Φεβρουαρίου, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο.

Δεν αποκλείεται να επιλεγεί η λύση του click away για το λιανεμπόριο ή να πηγαίνουν οι καταναλωτές με ραντεβού για ψώνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του, η πρόταση των λοιμωξιολόγων είναι να ενταχθεί η Αττική στις «κόκκινες» περιοχές, με αποτέλεσμα να ισχύσουν αυξημένοι περιορισμοί και το lockdown να είναι αυστηρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.