Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Προς σκληρό lockdown και η Ανθήλη Φθιώτιδας.. 16 κρούσματα σε έξι διαφορετικά σπίτια

 Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων ωρών φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε πρόσθετα μέτρα στην Ανθήλη του Δήμου Λαμιέων. Σύμφωνα με το S...

 Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων ωρών φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε πρόσθετα μέτρα στην Ανθήλη του Δήμου Λαμιέων.


Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας μετά τα rapid tests που έγιναν στον οικισμό των Ρομά την Πέμπτη οι αρχές τέθηκαν σε συναγερμό. Σε 98 συνολικά ανθρώπους βγήκαν θετικοί οι 16.

 


Παράλληλα έγιναν 12 ακόμη μοριακά τεστ στις επαφές 44χρονου  Ρομά που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Λαμίας και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Τα στελέχη των κλιμακίων αναζήτησαν και γυναίκα Ρομά που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μετά από τεστ που έκανε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ωστόσο είχε δώσει λάθος τηλέφωνο και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να την βρουν. Η 51χρονη δεν εντοπίστηκε με αποτέλεσμα να μην γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της.

Τα 16 κρούσματα στην Ανθήλη εντοπίστηκαν σε έξι διαφορετικά σπίτια και πλέον συνολικά οι θετικοί Ρομά στους οικισμούς της Ανθήλης και της Καμηλόβρυσης είναι 22, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.

Πολλοί περισσότεροι είναι σε καραντίνα και σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας οι αρχές θορυβήθηκαν, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι σε πολλά περισσότερα τεστ σε Ρομά , λίγες ημέρες πριν τις γιορτές, δεν είχε βρεθεί κανένα κρούσμα.

Μετά τις εξελίξεις αυτές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενδέχεται να επιβάλλει πρόσθετα περιοριστικά μέτρα  σε ολόκληρη την Ανθήλη  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.