Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Ανήλικος ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του στο Ίντερνετ για να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους!

Ενώπιον του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου θα βρεθεί σήμερα ένας 18χρονος που κατηγορείται ότι ανέβασε σε ομάδες στο Facebook γυμνές φωτογρ...




Ενώπιον του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου θα βρεθεί σήμερα ένας 18χρονος που κατηγορείται ότι ανέβασε σε ομάδες στο Facebook γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές του με την συνομήλικη πρώην φίλη του, όταν και οι δυο ήταν ανήλικοι, για να την εκδικηθεί επειδή αποφάσισε να χωρίσουν!

Όλα συνέβησαν από το Νοέμβριο του 2017 ως τον Ιούλιο του 2019, στο διάστημα που τα δυο ανήλικα τότε παιδιά είχαν δεσμό. Κατά τη διάρκειά του, ο 16χρονος τότε δράστης είχε καταφέρει να εξασφαλίσει πέντε φωτογραφίες της κοπέλας καθώς και ένα βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους. Μετά την απόφασή της να διακόψει την σχέση τους, το καλοκαίρι του 2019, τα ανέβασε μαζικά σε σελίδες και ομάδες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να τα δουν συγγενείς και γνωστοί.

Η 16χρονη μαθήτρια της Β' τάξης του λυκείου τότε υπέστη νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε παιδοψυχολόγος για να ξεπεράσει το σοκ, καθώς τον πρώτο καιρό ντρεπόταν τόσο πολύ που δεν έβγαινε ούτε από το σπίτι της. Στη συνέχεια, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του συνομήλικού της σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα της Ρόδου. H κυρία ανάκριση ξεκίνησε με την κατάθεση της 18χρονης την περασμένη Τρίτη και στη συνέχεια θα απολογηθεί ο δράστης.

Η αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, του έχει απαγγείλει κατηγορίες για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, για παραγωγή, διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος της ηλικίας του και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.