Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμβολιασμοί: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ραντεβού σας - Αναλυτικές οδηγίες

Βήμα - βήμα η διαδικασία για το πώς θα κλείνετε το ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μέσω της ειδικής πλατφόρμας, μέσω ΚΕΠ κα...

Βήμα - βήμα η διαδικασία για το πώς θα κλείνετε το ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού μέσω της ειδικής πλατφόρμας, μέσω ΚΕΠ και μέσω φαρμακείων - Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τους άνω των 85 - Γεωργαντάς (ΘΕΜΑ 104,6): Τρεις μέρες περιθώριο θα έχουν για να απαντήσουν όσοι λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό για το ραντεβού τους

Στις 20 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο με βάση το σχέδιο «Ελευθερία» να ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, του γενικού πληθυσμού. Η πρώτη ηλικιακή ομάδα που θα εμβολιαστεί να είναι οι άνω των 85 ετών, για τους οποίους θα ανοίξει αύριο και η ειδική πλατφόρμα, ώστε να κλείνουν το ραντεβού τους.


Περίπου 60.000 πολίτες αυτής της ηλικιακής ομάδας που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, θα λάβουν μήνυμα στο κινητό τους σχετικά με το ραντεβού τους, στο οποίο και θα πρέπει να απαντήσουν με μήνυμα αν αποδέχονται το συγκεκριμένο ραντεβού. Όσοι δεν έχουν γραφτεί στην άυλη συνταγογράφηση, θα μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας, μέσω ΚΕΠ ή μέσω φαρμακείων, καθώς υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 100.000 οι άνω των 85 που θα εμβολιαστούν. Η άυλη συνταγογράφηση (η εγγραφή μπορεί να γίνει ΕΔΩ) πάντως, αποτελεί «κλειδί» για τον αμεσότερο προγραμματισμό, αφού οι πολίτες έχουν δηλώσει ήδη εκεί ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο ή/και e-mail.


Υπενθυμίζεται ότι, αλλαγές στα ραντεβού εμβολιασμού γίνονται δεκτές μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο για μία φορά.  


Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας μέσω της ειδικής πλατφόρμας


Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για τους χρήστες των ΚΕΠ


Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για τους χρήστες των φαρμακείων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.