Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Έντι Ράμα αρνήθηκε για δεσμούς μεταξύ της κυβέρνησής του και της ιταλικής μαφίας

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς για δεσμούς μεταξύ της κυβέρνησής του και της ιταλικής μαφ...





Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς για δεσμούς μεταξύ της κυβέρνησής του και της ιταλικής μαφίας μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων από ιταλική έρευνα και κατηγορίες από την αντιπολίτευση, ανέφερε ο αλβανικός ιστότοπος Exit.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη στα Τίρανα, ο Ράμα είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι όσοι συνελήφθησαν ως μέρος της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος, Ντράνγκετα, στην Ιταλία επωφελήθηκαν από δημόσιους πόρους και οικοδομικές άδειες στην Αλβανία.

Ο Ράμα διάβασε δημοσιευμένα αποσπάσματα από την έρευνα, σύμφωνα με τα οποία οι κρατούμενοι δεν είχαν την ευκαιρία να επενδύσουν στην Αλβανία.

«Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο ταξιδιών στην Αλβανία και συνομιλίες σχετικά με τις επενδύσεις που ήθελαν να κάνουν, απέτυχαν εντελώς», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους και την αντιπολίτευση για παραπλάνηση του κοινού και δυσφήμιση της χώρας διεθνώς, προσθέτει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.