Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστική Αποκάλυψη: Ο ιερέας στην Θεσσλαονίκη με τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη κορονοϊού είχε βρεθεί θετικός και πριν δύο μήνες

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί  αφορά στον εντοπισμό του μεταλλαγμένου στελέχους της νότιας Αφρικής σε ιερέα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με απ...





Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί  αφορά στον εντοπισμό του μεταλλαγμένου στελέχους της νότιας Αφρικής σε ιερέα στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ιερέας είχε νοσήσει πριν από δυο μήνες με κορονοϊό. Αφού αποθεραπεύθηκε, όλα τα τεστ, στα οποία υποβαλλόταν έβγαιναν αρνητικά.

Όμως, κάνοντας ακόμα ένα τεστ, όχι μόνο βρέθηκε θετικός, αλλά ήταν θετικός στην μετάλλαξη από τη νότια Αφρική.

Το περιστατικό αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τους φόβους των επιστημόνων ότι το νοτιοαφρικανικό στέλεχος δεν αναγνωρίζει τα αντισώματα και έχει την ικανότητα να προσβάλει τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που ανησυχεί τους επιστήμονες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι του νοτιοαφρικανικού στελέχους.

Ψυχραιμία και απαραίτητες ενέργειες

Η πρώτη ανίχνευση του νοτιοαφρικανικού στελέχους βρέθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Νεαπόλεως, παρουσία του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς «αφορά σε στέλεχος της εκκλησίας, δεν αφορά σε ενδοεκκλησιαστική διασπορά. Σε κάθε περίπτωση και με την εξαίρετη συνεργασία και της μητρόπολης και των ενοριών που εμπλέκονται από την ιχνηλασία προχωράμε σε σαρωτικούς ελέγχους με μοριακός ελέγχους και rapid test στην ευρύτερη περιοχή», ενώ τόνισε ότι» δεν χρειάζεται κανένας λόγος πανικού, ψυχραιμία χρειάζεται και νηφαλιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.