Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Παγκόσμια εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα - Τι λέει ο δικηγόρος της

Πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ για να ενισχύσει οικονομικά την άτυχη Ιωάννα στον «γολγοθά» που ανεβαίνει - Συγκινημένη η κοπέλα από την ...

Πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ για να ενισχύσει οικονομικά την άτυχη Ιωάννα στον «γολγοθά» που ανεβαίνει - Συγκινημένη η κοπέλα από την εκστρατεία αγάπης

Για την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης στο πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία την περασμένη Άνοιξη δέχτηκε φριχτή επίθεση με βιτριόλι από μια 36χρονη, μίλησε στο protothema.gr ο δικηγόρος της, κ. Νίκος Αλεξανδρής.


Η Ιωάννα εκφράζει μέσω του δικηγόρου της, τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς τον κόσμο, αλλά και προς την Αννίτα Ναθαναήλ που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει την εκστρατεία αυτή και να βοηθήσει την νεαρή κοπέλα.


«Ήταν μία πρωτοβουλία της κ. Ναθαναήλ να βοηθήσει την Ιωάννα, η οποία ήρθε σε επαφή με την ίδια και την οικογένειά της και δέχθηκαν με χαρά την κίνηση αυτή. Η Ιωάννα είναι συγκινημένη από την πρωτοβουλία της κ. Ναθαναήλ, την οποία και ευχαριστεί για την προσπάθεια συγκεντρώσεως των χρημάτων ενόψει των δύσκολων χειρουργείων αποκαταστάσεως που έχει για τα επόμενα χρόνια της ζωής της. Η ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας δεν είναι καλή εξαιτίας του γεγονότος ότι το Θριάσειο νοσοκομείο έχει γίνει νοσοκομείο covid με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω η πορεία της αποκαταστάσεώς της», είπε στο protothema.gr ο κ. Νίκος Αλεξανδρής.


Η πρωτοβουλία και η ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ στο Facebook


Στις 20 Μαΐου 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγαινε στη δουλειά της όταν μια άγνωστη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι, της έριξε μεγάλη ποσότητα από βιτριόλι στο πρόσωπό της. Στην συνέχεια η Ιωάννα πέρασε 3 μήνες στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή της.


Η Ιωάννα φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 94% του προσώπου της και σημαντικές βλάβες στο λαιμό και στα δύο χέρια της και έχει υποβληθεί ήδη σε 7 μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί περισσότερες από 30 επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις για να ανακτήσει την λειτουργικότητά της και ότι έχει πολύ μακρύ δρόμο μέχρι την ίαση.


Παράλληλα όμως, εξακολουθεί να βιώνει βασανιστικούς πόνους τόσο στο σώμα της όσο και στην ψυχή της εδώ και μήνες.. Δεν είναι σε θέση να εργαστεί και απαγορεύεται να εκτίθεται στο φως του ηλίου. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια για να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και να παραμείνει θετική. Οποιαδήποτε δωρεά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη θα ήταν πολύ σημαντική για την ίδια και την οικογένειά της. Οι δωρεές θα καλύψουν κάποιες ιατρικές της ανάγκες όπως φάρμακα, αλοιφές, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου και ενθέματα εξειδικευμένα για τη βελτίωση ουλών και μοσχευμάτων αλλά και για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής της. Σε δεύτερο χρόνο ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα αποκατάστασης.


Η Ιωάννα χρειάζεται βοήθεια από όλους μας, τόσο τους Έλληνες της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Για το λόγο αυτό, εκτός από τους προσωπικούς τραπεζικούς της λογαριασμούς που έχω συμπεριλάβει, δημιουργήθηκε και μία παγκόσμια εκστρατεία μέσα από την γνωστή και αναγνωρισμένη πλατφόρμα του Gofundme που απευθύνεται και σε όλόκληρο τον Ελληνισμό εκτός των συνόρων.


Κανείς δε γνωρίζει αν η Ιωάννα θα λάβει στο μέλλον κάποια αποζημίωση για αυτήν την περιπέτεια της υγείας της δίχως τέλος. Εξακολουθεί όμως μέχρι σήμερα να πορεύεται χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια και αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερό.


Όμως, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην ζωή της. Μία μικρή συνεισφορά, έστω και λίγων ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίαση της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και την στήριξη που τόσο έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.