Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο σταθμάρχης διαψεύδει τους ισχυρισμούς των δύο ανήλικων, τι φέρεται να είπε

Τι φέρεται να έχει υποστηρίξει ο σταθμάρχης του μετρό που ξυλοκοπήθηκε άγρια.  Διαψεύδει ο σταθμάρχης που δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλ...

Τι φέρεται να έχει υποστηρίξει ο σταθμάρχης του μετρό που ξυλοκοπήθηκε άγρια. 


Διαψεύδει ο σταθμάρχης που δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικους στο μετρό της Ομόνοιας τους ισχυρισμούς των δυο κατηγορούμενων, ότι δηλαδή πρώτος εκείνος τους επιτέθηκε μέσα στον συρμό.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο σταθμάρχης ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι οι δύο νεαροί τον κοιτούσαν με απειλητικό βλέμμα και έτσι αποφάσισε να αποβιβαστεί στον σταθμό της Ομόνοιας. Τότε, είδε να κατεβαίνουν και οι νεαροί.


«Πήρα την πρωτοβουλία, ενώ στο βαγόνι ήταν ακόμα 10 άτομα, να τους κάνω παρατήρηση σχετικά με τη στάση τους. Εκείνοι αντέδρασαν με βρισιές προς εμένα με αποκορύφωμα να σηκωθούν απειλητικά και να έρθουν προς το μέρος μου, ενώ ταυτόχρονα ο ένας εξ αυτών είχε ανοίξει το τσαντάκι του τύπου μπανάνα, κάνοντας κίνηση να βγάλει κάτι από το εσωτερικό του. Πανικοβλήθηκα, ένιωσα απειλή για την σωματική μου ακεραιότητα, με αποτέλεσμα να σηκωθώ και να πάω στο μπροστινό μέρος του βαγονιού, ενώ εκείνοι  παρέμειναν στο σημείο», φέρεται να είπε το θύμα της επίθεσης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.