Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ωρες αγωνίας για τον νεαρό που χτύπησε στον αυχένα του βουτώντας για τον σταυρό

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον άτυχο 25χρονο που βουτώντας για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια, στην Αμάρυνθο Εύβοιας, τραυματίστηκε βαρύτ...

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον άτυχο 25χρονο που βουτώντας για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια, στην Αμάρυνθο Εύβοιας, τραυματίστηκε βαρύτατα και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ.

Έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις η ομάδα των γιατρών του ΚΑΤ με επικεφαλής νευρολόγους και νευροχειρουργούς, διαπίστωσε σοβαρή κάκωση του αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.


Ολα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός από την Αμάρυνθο, ο οποίος χωρίς την συνοδεία ιερέα αποφάσισε κρατώντας θυμιατό και τον σταυρό να πάει να τον ρίξει. Φτάνοντας στο σημείο τον είδαν κάποιοι ακόμα νεαροί από την Χαλκίδα και τον ακολούθησαν.


Μοιραία η κατάληξη για ένα 24χρονο εκ των νεαρών που τον ακολούθησε ο οποίος πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.


Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μεταβεί καΐκι στο σημείο ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.