Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία: Τα θύματα κακοποίησης να μιλήσουν, θα τα στηρίξουμε»

Τα όσα αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, για δεύτερο κρούσμα σεξουλαλικής κακοποίησης και στα οποία έδωσε νέες διαστάσεις ο Νί...

Τα όσα αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, για δεύτερο κρούσμα σεξουλαλικής κακοποίησης και στα οποία έδωσε νέες διαστάσεις ο Νίκος Κακλαμανάκης, προκάλεσαν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΙΟ

Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν εξυπνάδες του στιλ «δεν έχουμε λάβει καμία καταγγελία», «ας έρθουν εδώ να μας τα πουν», ούτε ατυχείς χαρακτηρισμοί («δυσάρεστο περιστατικό»).


Η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, εμφανίστηκε... σοκαρισμένη και κάλεσε όλους τους αθλητές να μιλήσουν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη οικογένεια της ελληνικής ιστιοπλοΐας παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις μετά τη νέα καταγγελία που έγινε γνωστή σήμερα στα ΜΜΕ για σεξουαλική κακοποίηση αθλήτριας. 

 

Η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι είναι δίπλα στις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές τους και τα σωματεία της και τους καλεί να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν αν έχουν πέσει θύματα εγκληματικών αποτρόπαιων πράξεων. 

 

Το κρίσιμο δεν είναι πού θα μιλήσουν, αλλά να μιλήσουν. Ο ιστιοπλοϊκός κόσμος θα τους στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.