Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρώην υπουργός κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση με τον ψευτογιατρό

Ένας πρώην υπουργός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τον ψευτογιατρό, που χορηγούσε σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινο...

Ένας πρώην υπουργός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τον ψευτογιατρό, που χορηγούσε σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς. Ο Νίκος Κοντοστάθης κατηγορείται ότι με αυτό τον τρόπο αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και οδήγησε στο θάνατο τους ασθενείς που τους εμπιστεύτηκαν.


Ο Στέλιος Σούρλας, που είναι δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝT1 για όλα τα νεότερα στην πολύκροτη υπόθεση.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Σούρλα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας την Παρασκευή (08.01.2021) στο συμπληρωματικό κατηγορητήριο, απήγγειλαν κατηγορίες για 15 νέα πρόσωπα, τα οποία εμφανίζονται ως συνεργοί στην υπόθεση του ψευτογιατρού. Πρόκειται, μάλιστα, για πρόσωπα τα οποία είναι γιατροί και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ιδιωτικών κλινικών της Αττικής.


Επιπλέον, υπάρχει ανάμιξη και της Εκκλησίας στην υπόθεση, με κληρικούς να είναι εμπλεκόμενοι, όπως και ενός πρώην υπουργού, ο οποίος είναι κι ο ίδιος γιατρός. Ο κ. Σούρλας πάντως απέφυγε να κατονομάσει τον εμπλεκόμενο πρώην υπουργό...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.