Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ούτε δύο, ούτε τρείς... Έξι οι γυναίκες που κατηγορούν τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποίηση...!!!

Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε η Ζέτα Δούκα για να ακολουθήσουν η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Φαίη Ξυ...






Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε η Ζέτα Δούκα για να ακολουθήσουν η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Φαίη Ξυλά και η Κατερίνα Γερονικολού

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών του θεάτρου για τον συνάδελφό τους και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο κατηγορούν για κακοποιητική συμπεριφορά εν ώρα εργασίας. Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε η Ζέτα Δούκα η οποία με δηλώσεις της στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» υποστήριξε πως ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνεργασίας τους στο θέατρο.

Αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον κ. Κιμούλη κατά την διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά» είπε: «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού».

«Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας»,συμπλήρωσε η Ζέτα Δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε.

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως: «ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε 'ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι. Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής».

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Αναγκάστηκα να πάρω χάπια»

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι, έως αυτή την ώρα, η τελευταία καταγγέλουσα κατά του σκηνοθέτη. Όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Κιμούλης, με τη συμπεριφορά που είχε απέναντί της στις πρόβες, ήταν η αιτία να πάρει μέχρι και χάπια για να μπορέσει να αντέξει την πίεση.

«Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητακαι η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.