Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ γυναίκα μέσα στο Καπιτώλιο από αστυνομικούς... Σε κρίσιμη κατάσταση... Χάος στην Ουάσινγκτον!

Γυναίκα φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό μέσα στο Καπιτώλιο και να τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται δύο π...

Γυναίκα φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό μέσα στο Καπιτώλιο και να τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται δύο πηγές με γνώση του περιστατικού. Οι πηγές δεν προσέφεραν περαιτέρω πληροφορίες από τις συνθήκες του πυορβολισμού. Η κατάστασή της φέρεται να είναι κρίσιμη.

Αστυνομικοί τραβούν όπλα στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ για να προστατεύσουν τους εκλεγμένους αξιωματούχους και τα όσα ζουν απόψε οι ΗΠΑ είναι πρωτόγνωρα. Πρωτοφανή και άνευ προηγουμένου, με τις εικόνες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

“Οι φρουροί ασφαλείας και η αστυνομία στο Κάπιτολ Χιλ έβγαλαν τα όπλα τους, καθώς οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησαν να εισβάλουν”, έγραψε στο Twitter ο βουλετής Νταν Κίλντι.

Το «ντου» στο Καπιτώλιο, το ξύλο με τις αστυνομικές δυνάμεις, τον τραυματισμό μιας γυναίκας με πυροβολισμό από έναν αξιωματικό των δυνάμεων επιβολής του νόμου, αλλά και τους πολλούς τραυματίες αστυνομικούς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Βουλευτές δήλωσαν πως έγινε χρήση δακρυγόνων στη Ροτόντα του Καπιτωλίου μετά την εισβολή διαδηλωτών υπέρ του Τραμπ και οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι έλαβαν εντολή να φορέσουν αντιασφυξιογόνες μάσκες.

“Η αστυνομία μας ζήτησε να φορέσουμε αντιασφυξιογόνες μάσκες επειδή υπήρξε ρίψη δακρυγόνων στη Ροτόντα”, έγραψε σε tweet του ο Δημοκρατικός βουλευτής Τζιμ Χάιμς. “Μας δόθηκε εντολή να ξαπλώσουμε στο έδαφος και να φορέσουμε αντιασφυξιογόνες μάσκες “, πρόσθεσε ο Κίλντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.