Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μελάνια Τραμπ: Έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε την εισβολή στο Καπιτώλιο

Με πολλές ημέρες καθυστέρηση και με ένα κείμενο 600 λέξεων η Μελάνια Τραμπ έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε τα επεισόδια και την εισβολή...





Με πολλές ημέρες καθυστέρηση και με ένα κείμενο 600 λέξεων η Μελάνια Τραμπ έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε τα επεισόδια και την εισβολή στο Καπιτώλιο το βράδυ της Τετάρτης 06/01/2021.

Στην μακροσκελή της αυτή δήλωση αποχαιρετισμού επί της ουσίας προς τον αμερικανικό λαό, η Μελάνια Τραμπ αναφέρει ότι καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την βία.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τονίζει ότι είναι απογοητευμένη από την εισβολή που άφησε πίσω της 5 νεκρούς.

Μιλά όμως και για ανεκδιήγητο κουτσομπολιό και προσωπικές παραπλανητικές επιθέσεις στην ίδια μετά τις πληροφορίες ότι την ώρα των επεισοδίων η ίδια επέβλεπε φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο.

«Το Έθνος μας πρέπει να απουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», λέει σε κάποιο σημείο της δήλωσής της.

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, αναφέρει: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.