Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσαβούσογλου: «Στο ζήτημα των χωρικών υδάτων του Αιγαίου, η Τουρκία δεν έχει αλλάξει θέση» είπε μετα από επαφές με αξιωματούχους της Ε.Ε.

 Συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο Σαρλ Μισέλ ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, με τον Τούρκο ΥΠΕΞ να παραμένει προκλητικός...



 Συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο Σαρλ Μισέλ ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, με τον Τούρκο ΥΠΕΞ να παραμένει προκλητικός σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Με αφορμή την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, ο Τούρκος ΥΠΕΞ επισήμανε, σύμφωνα με το Haber Turk, ότι «στο θέμα του Αιγαίου, στο ζήτημα των χωρικών υδάτων του Αιγαίου, δεν έχει αλλάξει η θέση της Τουρκίας. Όλες οι κυβερνήσεις διατήρησαν την ίδια αποφασιστικότητα. Επειδή αυτό είναι εθνικό ζήτημα».

Στη συνέχεια, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε στον Νίκο Δένδια. «Ο φίλος μου ο Νίκος Δένδιας έκανε λάθος, λανθασμένες δηλώσεις. Ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ορισμένες προκλήσεις από την Ελλάδα συνεχίζονται»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μετά τη συνάντησή του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενημέρωσε ότι στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν οι σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας. Ο Σαρλ Μισέλ επισήμανε ότι ο διάλογος οφείλει να έχει αποτελέσματα ως προς το συμφέρον των δύο πλευρών. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε συνάντηση με τον Ζοζέφ Μπορέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.